Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadsspelen Den Haag

17 september 2022 - 18 september 2022

Stadsspelen Den Haag 2022
Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 vinden de Stadsspelen Den Haag weer plaats in en rondom Sportcampus Zuiderpark. De activiteiten duren van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Het festival is geschikt voor iedereen: volwassenen, ouderen en kinderen. Samen plezier hebben staat centraal. Bent u niet gewend om te bewegen, of heeft u overgewicht of een beperking? Ook dan kunt u meedoen.Tijdens de Stadsspelen is er van alles te zien en te doen. Bijvoorbeeld:

  • bekende en nieuwe sporten proberen, zoals honkbal, skateboarden, volleybal, badminton, turnen, atletiek en verschillende vechtsporten
  • demonstraties van ervaren sporters en dansers bekijken
  • ontdekken waar u met de Ooievaarspas gratis of met korting sport wanneer u een laag inkomen heeft
  • een gratis fit-test laten afnemen
  • gratis advies over gezonde voeding en een gezonde levensstijl krijgen

Vorige keren was het grootste springkussen van Europa op de Stadsspelen en kwam kickbokser Rico Verhoeven een clinic geven. Ook dit jaar zullen er vechtsporters uit de Nederlandse top aanwezig zijn.

Het laatste nieuws over het programma van 2022 vindt u op gogo.denhaag.nl. Ook op instagram.com/stadsspelendh en facebook.com/stadsspelendenhaag vindt u het laatste nieuws en foto’s en video’s over de Stadsspelen.

 

Gegevens

Begin:
17 september 2022
Einde:
18 september 2022
Evenement Categorie:
Site:
https://gogo.denhaag.nl/voor-hagenaars/stadsspelen-den-haag-2022/#programmering

Locatie

zuiderpark